Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EAAΣ

      Το ΔΣ/ΕΑΑΣ παρακολουθεί με προσοχή την κρίσιμη κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, την οποία πυροδότησε, συντηρεί και χρησιμοποιεί σαν μοχλό πίεσης προς την ΕΕ η γείτονα χώρα.
      Στον βωμό της μεταλλαγμένης αυτής μορφής πολέμου εκμεταλλεύεται ανθρώπινες ψυχές και εργαλειοποιεί ακραίως τον ανθρώπινο πόνο.
      Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα , εξουδετερώνουν την οργανωμένη και σχεδιασμένη προσπάθεια παραβίασης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων της Χώρας   η οποία επιχειρείται οργανωμένα  από την Τουρκική πλευρά.
      Αποτελεί ιερή υποχρέωση όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων , να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις σύντονες προσπάθειες που καταβάλλει η Χώρα , στα πλαίσια πάντα του διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου . 
      Πρόκειται για άσκηση δικαιώματος αυτοάμυνας, στα πλαίσια του θεμιτού καθήκοντος περιφρούρησης των συνόρων της Πατρίδας μας, που είναι ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης.
      Στη συντονισμένη αυτή προσπάθεια, που για μία ακόμη φορά συνενώνει όλους τους Έλληνες, η ΕΑΑΣ στέκεται αρωγός με όλες τις δυνάμεις της .
      Με απόφαση του ΔΣ/ΕΑΑΣ  καλούμε τα μέλη μας ,να αναπτύξουν πρωτοβουλίες , προκειμένου να συνεισφέρουν  κάθε είδους βοήθεια προς τους ακρίτες μας .
      Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε ότι ο τοπικός πληθυσμός και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, μας δημιουργούν αισθήματα Υπερηφάνειας, Τιμής, Αξιοπρέπειας και Ελευθερίας  .
                                                                                                 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ/ΕΑΑΣ
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου