Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΕΑΑΣ : 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΑΥ


2ηΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υποβολής Αιτήσεων Παραθερισμού  για  τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2020
Φέρεται  σε γνώση  των  Μελών της Ε.Α.Α.Σ.  ότι,  λόγω της πρόσφατης ανακήρυξης της ασθενείας του κορωναϊού ως πανδημίας, καθώς και των προληπτικών κυβερνητικών μέτρων προστασίας που ελήφθησαν, η Ε.Α.Α.Σ., σεβόμενη την
υγεία των μελών της :
  • e-mail) στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Ε.Α.Α.Σ.eaaskaay2020@gmail.com, η οποία δημιουργήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, ή μέσω τηλεομοιοτυπίας(FAX).Στις περιπτώσεις αυτές, δεν απαιτείται η επιπρόσθετη αποστολή τους με συστημένη επιστολήεκτός εάν αυτό ζητηθεί από τον Πρόεδρο της σχετικής ΕπιτροπήςΠαραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, λόγω μη ευκρίνειας κάποιου δικαιολογητικού.
  1.    Επί του παρόντος, απαλείφει την υποχρέωση επικύρωσης του γνησίου της υπογραφής του αιτούντος,απόΚ.Ε.Π. ήαπό Αστυνομικό Τμήμα, επίτης Αίτησης ή της Εξουσιοδότησης του Αντιπροσώπου (κατά περίπτωση). Δίδει το δικαίωμα στον Πρόεδρο της Επιτροπής παραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, να ενεργεί κατά την κρίση του, προς διαπίστωση της γνησιότητας της υπογραφής του αιτούντος. 
2.    Επί του παρόντος, διαφοροποιεί το ωράριο ωρών υποβολής των αιτήσεων, στις ώρεςαπό 09:00έως 12:00.
 Κατόπιν των παραπάνω, η από 4 Μαρτίου 2020, σχετική Ανακοίνωση για το ΚΑΑΥ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, τροποποιείται όπως παρακάτω :
 Η παράγραφος 6 : 
6.   Υποβολή ΑιτήσεωνΠαραθερισμού
α.   Για τα Μέλη της ΕΑΑΣ που ανήκουν στο  Κεντρικό Αττικής
Κατάθεσητης Αίτησης Παραθερισμού, με έναν εκ των παρακάτω τρόπων :
(1)   Αυτοπροσώπως, στα Γραφεία της Ε.Α.Α.Σ., Χαρ. Τρικούπη 18Α, 1ος Όροφος (Κυλικείο). Στην περίπτωση αυτή, θα γίνεται επίδειξη τηςΤαυτότηταςτηςΕ.Α.Α.Σ. (όχι Φ/Α),στον Πρόεδρο της Επιτροπής. Διευκρινίζεται ότι η Ε.Α.Α.Σ. στην Έδρα, έχει λάβει τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας για αποφυγή μετάδοσης της νόσου του κορωναϊού.
(2)  Μεαντιπρόσωπο, στα Γραφεία της Ε.Α.Α.Σ., Χαρ. Τρικούπη 18Α, 1ος Όροφος (Κυλικείο). Στην περίπτωση αυτή, η διαπίστωση της γνησιότητας της υπογραφής του αιτούντος, θα διαπιστώνεται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής παραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, με ενέργεια κατά την κρίση του. Επιπροσθέτως,θα επισυνάπτεται ένααπλό φωτοαντίγραφοκαι των δύο (2) όψεων, της ταυτότητας της Ε.Α.Α.Σ.   
(3)  Ταχυδρομικώς,με συστημένη επιστολή,στην διεύθυνση «Ε.Α.Α.Σ., οδός Χαριλάου Τρικούπη, αρ. 18Α,  Τ.Κ.106 79, ΑΘΗΝΑ». Στην περίπτωση αυτή, η διαπίστωση της γνησιότητας της υπογραφής του αιτούντος, θα διαπιστώνεται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής παραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, με ενέργεια κατά την κρίση του. Διευκρινίζεται ότι για τις Αιτήσεις Παραθερισμού που θα σταλούν ταχυδρομικά, η ευθύνη της ορθής συντάξεωςκαι τωνυποβαλλομένων δικαιολογητικώνανήκει αποκλειστικά στον αιτούντα
(4)  Ηλεκτρονικά (e-mail), στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση της Ε.Α.Α.Σ.eaaskaay2020@gmail.com, επισυνάπτοντας την Αίτηση Παραθερισμού, μετά των απαραιτη-των προβλεπομένων δικαιολογητικών, τα οποία όμως θα πρέπει να είναι απολύτως ευκρινή. Στην περίπτωση αυτή,δεν απαιτείται η επιπρόσθετη αποστολή τους με συστημένη επιστολήεκτός εάν αυτό ζητηθεί από τον Πρόεδρο της σχετικής ΕπιτροπήςΠαραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, λόγω μη ευκρίνειας κάποιου δικαιολογητικού
  •    Μετηλεομοιοτυπία (fax), στο 210-3621410. Και στην περίπτωση αυτή, δεν απαιτείται η επιπρόσθετη αποστολή τους με συστημένη επιστολήεκτός εάν αυτό ζητηθεί από τον Πρόεδρο της σχετικής ΕπιτροπήςΠαραλαβής των Αιτήσεων Παραθερισμού, λόγω μη ευκρίνειας κάποιου δικαιολογητικού.
β.   Για τα Μέλη που ανήκουν σταΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
Τα Μέλη που ανήκουν στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο 2α(2)και 2β(1), (ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΥΡΓΟΥ, ΣΠΑΡΤΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΑΤΡΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ και ΧΑΛΚΙΔΑΣ), θα καταθέτουν την Αίτηση Παραθερισμού αυτοπροσώπωςή με αντιπρόσωποή  ταχυδρομικά, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑσταΓραφεία των ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ τους,σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που καθορίζονται με λεπτομέρειας στην παράγραφο 6α. Διευκρινίζεται ότι, οι Αιτήσεις που θα υποβάλλονται στην Έδρα της ΕΑΑΣ και όχι στο οικείο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ και θα ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.
 Η παράγραφος 7α
7.  Χρονικά Όρια Παραλαβής Αιτήσεων 
α.  Για τα Μέλη που ανήκουν στην Έδρα ΕΑΑΣ (Αττικής)
(1) Ημερομηνία Κατάθεσης Αιτήσεωναπό Δευτέρα 9 Μαρτίουμέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020.  
(2) Ημέρες και Ώρες Υποβολής Αιτήσεων :Τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή κάθε εβδομάδας και από ώρες 09:00έως 12:00
(3) Για τις αιτήσεις που θα σταλούν ταχυδρομικά, η σφραγίδα αποστολήςτου ταχυδρομείου δεν θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη της Δευτέρας 23ης Μαρτίου,σε αντίθετη περίπτωση η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου