Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΑΑΣ : 3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα

3ηΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υποβολής Αιτήσεων Παραθερισμού  για  τα ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2020

Φέρεται  σε γνώση  των  Μελών της Ε.Α.Α.Σ.  τα παρακάτω που αφορούν στο θέμα :


α.   Κατόπιν σχετικής εγγράφου διαταγής του ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ, η Ένωση παρατείνει την υποβολή (ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα) των Αιτήσεων Παραθερισμού, έτους 2020, μέχρι 10 Απριλίου 2020.

β.    Ειδικά για το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, το οποίο είναι μεν βασικό δικαιολογητικό, αλλά και δύσκολο να εκδοθεί από τα ΚΕΠ, κατά την παρούσα περίοδο, άνευ ταλαιπωρίας των μελών μας, υφίσταται η δυνατότητα αυτό, να εκδοθεί ως «ΒΕΒΑΙΩΣΗ», ατομικά από έκαστο ενδιαφερόμενο, μέσω της ιστοσελίδας :www.ermis.gov.gr. Αφότου κάποιος πληκτρολογήσει αυτήν την ιστοσελίδα, καθοδηγείται να πάρει αριθμό μέλους (μερίδα) σε αυτήν, με βάση τον φορολογικό του αριθμό (σ.σ. του TAXISNET). Ακολούθως μπαίνει στην πύλη "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" και μέσω της παραγράφου "7. Χορήγηση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης", μπορεί να εκδώσει την σχετική βεβαίωση, η οποία επέχει θέση νόμιμου δικαιολογητικού, δίκην πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

γ.     Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι δύο προηγούμενες ανακοινώσεις τις Ε.Α.Α.Σ. για το θέμα. Για ότι νεότερο (π.χ. θέμα κατάργησης κάποιων σειρών παραθερισμού, εξαιτίας της έξαρσης της νόσου του κορωναϊού), η Ένωση θα σας ενημερώσει εγκαίρως, αμέσως μόλις λάβει την σχετική ενημέρωση από την στρατιωτική Ηγεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου