Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ για Βοήθεια στα Ελληνικά Σχολεία της Β. Ηπείρου

Αγαπητοί Κύριοι των ΜΜΕ ,

1.  Σας αποστέλλουμε τη  συνημμένη ΕΚΚΛΗΣΗ για Βοήθεια στα Ελληνικά Σχολεία της Β. Ηπείρου, τα οποία θα επισκεφθούμε με 2 λεωφορεία   στις  22-26 Σεπ.  2019    (Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες από τις περσινές επισκέψεις )
2. Τα ΜΜΕ παρακαλούνται,  για την  δημοσίευση  ή την ανάρτηση στις ηλεκτρονικές τους εφημερίδες και τα άλλα διατιθέμενα μέσα τους, για την  ενημέρωση του κοινού.

3. Το παρόν κοινοποιείται :
    α.Σε Τοπικούς Φορείς , σε άλλους Θεσμούς της Χώρας και σε Ιδρύματα και Φίλους του Παραρτήματος μας, για την ενημέρωσή τους και την κατά κρίση συνδρομή τους.

    β.Στις ΕΑΑΣ- ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ  και σε άλλες Ενώσεις/Συνδέσμους Τάξεων  (ΣΣΕ, ΣΜΥ και αντιστοίχων του ΠΝ και της ΠΑ), όπως και στα  Παραρτήματα της ΕΑΑΣ, για την ενημέρωσή τους και την κατά κρίση βοήθεια -χειρισμό του θέματος.
 
4. Η έκκληση θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb: ''ΕααΣ Ξάνθης''

5.  Παρακαλούμε για την την προώθηση του παρόντος,  στον φιλικό - κοινωνικό-επαγγελματικό σας κύκλο, καθώς και σε : Φορείς- Συνδέσμους -Ενώσεις Συλλόγους , κλπ της περιοχή σας, όπως και την ανάρτηση  στις ιστοσελίδες ( όσους αποδέκτες  διαθέτουν).    για την επιτυχία του σκοπού.

6. Λοιπά ,όπως στη συνημμένη ΕΚΚΛΗΣΗ (Για να την δείτε πιέστε ΕΔΩ).
 
Για το ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης 
                 Με εκτίμηση

   Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
                  Πρόεδρος ΤΣ
              ( κιν: 6937100910)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :Πληροφορίες για Συμμετοχή στο Προσκυνηματικό Ταξείδι στη Β. ΗΠΕΙΡΟ (22-26 ΣΕπ.2019)
               
         * Το λεωφορείο με αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ , συμπληρώθηκε, υπάρχει ήδη ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ( εφόσον συμπληρωθούν 30 άτομα θα προγραμματιστεί  νέο ταξείδι τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ
        *  Στο λεωφορείο με αναχώρηση από ΞΑΝΘΗ, υπάρχουν 20 κενές θέσεις. ( δυνατότητα επιβίβασης και από άλλες πόλεις επί της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου